Prints William võttis mõneks ajaks aja maha, et olla oma naisega ning olla toeks nende ühistele lastele George’ile, Charlotte’ile ja Louis’ile, vahendab Hello Magazine.

Kuningliku paari lapsed pole oma ema veel haiglas külastanud. Lapsed veetsid eelmisel nädalavahetusel aega koos oma vanavanemate Michael ja Carole Middletoniga Berkshire’is.

Prints William haiglasse sõitmas.

Kensingtoni palee tegi möödunud nädalal avalduse, milles käsitleti printsess Kate’i operatsiooni ja tervislikku seisundit lähemalt. Palee ei soostunud täpsemaid üksikasju avaldama, kuid tõdeti, et Kate’ile eelmisel päeval tehtud protseduur oli seotud kõhuõõnega ja juba varem plaanitud. „Ta soovib, et tema kohta käiv isiklik teave jääks privaatseks,“ anti teates mõista, et arvatavasti ei saagi avalikkus teada, mis printsessiga täpsemalt juhtus.

„Operatsioon oli edukas ja eeldatavasti jääb ta enne koju naasmist veel 10–14 päevaks haiglasse taastuma. Arstide praeguste soovituste järgi ei naase ta tõenäoliselt avalike kohustuste juurde enne lihavõtteid,“ teatati veel. Tänavu algavad lihavõtted märtsi lõpus, seega on Kate kuninglikest kohustustest pikalt eemal.