42-aastane tõsielustaar korraldas laupäeval üheaastasele pojale Phoenixile uhke sünnipäevapeo oma kodus. Pidustustel osalesid teiste seas ka Kelly Osbourne ja Rumer Willis.

Peol tehtud ja ühismeediasse postitatud videotest oli näha, et Hiltoni tagahoov oli muudetud veealuseks maailmaks, kus olid kalakujulised õhupallid ning merevetikaid ja koralle meenutavad dekoratsioonid. Taustaks mängis kõlaritest muusika Disney filmist „Väike merineitsi“.

Kuvatõmmis Hiltoni story'st
Kuvatõmmis Hiltoni story'st

Hilton ütles ühes oma Instagrami story’desse postitatud videos, kus ta samal ajal oma poega süles hoidis, et sünnipäevapeo korraldamine tekitas temas suurt elevust.

„Olen terve oma elu korraldanud hämmastavaid sünnipäevapidusid,“ lausus ta. „See, et saan nüüd seda oma väikese lapse heaks teha, on minu jaoks väga eriline.“

Kuvatõmmis Hiltoni story'st

Peole tulnud Kelly Osbourne oli kaasa võtnud oma aasta ja ühe kuu vanuse poja Sidney ja Rumer Willis tuli koos üheksakuuse tütre Louetta Isleyga.

Sünnipäevapeole toodi kohale ka loomad, nagu lambad, jänesed, kitsed ja kanad, kes olid eraldi aedikus lastele paitamiseks.

Kuvatõmmis Hiltoni story'st

Paris Hiltoni poeg Phoenix sündis 16. jaanuaril 2023. Hilton ja tema abikaasa Carter Reum (42) abiellusid 2021. aasta novembris, Reumil on eelmisest kooselust ka kümneaastane tütar. Tõsielustaari perekonda lisandus möödunud aasta lõpus ka pisitütar London. Mõlemad lapsed on sündinud surrogaatema abiga.