Mitmetes sotsiaalmeediasse tehtud postitustes kiidavad pea kõik peo külalised, et laupäeval toimunud OG Elektra pidu oli ülimalt lahe. Külalistele avanes vaatepilt kihvtile valgus- ja tulesõule ning pidu oli ülimalt menukas. Pidu kirjeldati ülivõrdes kiidusõnadega ja tants olevat kestnud hommikuni.

Peole olid kutsutud OG Elektra töötajad ja koostööpartnerid. Uhke õhtu sai alguse pärast Olegi ja tema poja Georg Grossi avasõnu. Rakvere spordihall oli paksult rahvas täis ja külalised olid end suureks peoks kaunilt üles löönud. Teiste seas jõudis peole ka parlamendisaadik Luisa Rõivas, kes jagas peost kaadreid oma Instagrami kontol.

OG Elektra peol tõmbas peo käima nublu, kellega koos jõudis lavale ka Gameboy Tetris.

Õhtu jooksul rõõmustas külalisi tõeline muusikaline plejaad. Lavale astusid 90ndate menubändid Alphaville ja Ace of Base, lisaks tekitasid peomeeleolu ja viisid tuju lakke Ice MC, Karl-Erik Taukar oma bändiga ja nublu.

Karl-Erik Taukar andis kontserdi 3500 inimesele

Külalistele pakuti peol tõeliselt suures koguses hõrgutisi. Tegemist pole esimese korraga, kui ettevõte on oma töötajatele suuerejoonelise peo korraldanud. Järjekorras viienda Grossi Toidukaupade uusaastapeo tarvis varusid korraldajad Virumaa Teataja andmeil külaliste kostitamiseks erinevaid salateid 500 kilo ringis, valget kala taignas 110 kilo, kanafileed juustus 100 kilo, seapraadi 120 kilo, soolaforelli 200 kilo, krevette 100 kilo, torti 200 kilo ja kringlit 100 kilo.