Kensingtoni palee pressiesindaja avalikustas uudise pressiteate vahendusel, kus ta tõdes, et Walesi printsess on küll naasnud Windsoris asuvasse koju, kuid tal tuleb jätkata operatsioonist taastumist. „Ta teeb häid edusamme,“ lisas palee esindaja, kuid endiselt on suur saladuskate selle üle, et mis opil Catherine tegelikult käis.

„Prints ja printsess tahavad avaldada suurt tänu kogu kliiniku meeskonnale, eriti tahavad nad tänada pühendunud õendustöötajaid nende poolt osutatud hooldamise eest,“ lisas esindaja. Samuti soovis Walesi perekond tänada kõiki inimesi, kes on saatnud häid soove nende suunas.

Catherine’i operatsioonist ning pikast haiglaravist, millele järgneb kuudepikkune taastumine, sai avalikkus teada 17. jaanuaril. Praeguseks hetkeks on selgunud, et printsess oli kirjutatud sisse juba päev varem. Pärast seda selgus, et Catherine’i haiglaravi ajal ei täida kuninglikke kohustusi ka tema abikaasa prints William, kes võttis üles laste kasvatamise ning käis igapäevaselt oma naist haiglas vaatamas.