„Teletööga rikkaks ei saa, pigem maksad peale. Kuna olin üle aasta teles ja asusin ka õppima, kaotasin sissetulekutes kaheksa korda!“ avaldas Teller.

„Öeldakse ju, et kes tahab teles töötada, sellel peab raha mujalt tulema. Meediavaldkonnas on meil endiselt selline kirbuteater, kus väga rahasid ei liigu.“

Teller teatas mullu märtsis, et jätka enam „Stuudio“ saatejuhina. „Selleks, et elus edasi liikuda, tuleb meil teha valikuid. Peale hoolikat kaalumist olen otsustanud lõpetada teekonna TV3 „Stuudio“ saatejuhina,“ kirjutas Teller toona enda Instagrami story’s. „Tänulik kogemuse eest!“ lisab ta.

Kitsikuses kasvanud Katri Teller läks palgatööle juba varases nooruses. Ta ütleb, et talle ei meeldi, kui teda miljonäriks nimetatakse, sest temale pole rahasumma pangakontol olnud kunagi omaette eesmärk. Katri soov on olla vaba oma valikutes.

Katri teenis esimese miljoni õigel ajal ostetud kinnisvaraga, toona küll kroonides. Eelmise majanduskriisi ajal kaotas ta aga kõik ja pidi nullist alustama. Katri läks 2013. aastal Itaaliasse tööle, seejärel tegi karjääri Londonis, säästis ja investeeris. „Minu säästumäär oli 80% palgast,“ sõnas ta.

Katri lubas endale ja ka Investeerimisfestivali publikule sel suvel, et jääb aasta lõpus pensionile. „Nagu öeldakse: inimene plaanib ja Jumal naerab. Sain TV3-lt pakkumise, millest ma ei suutnud loobuda, ja pensioniplaan lendas vastu taevast,“ naerab Katri.