Noor lauljatar ja laulukirjutaja Emily J ehk Emili Jürgens (22) sai tuntuks Eesti Laulu 2019. aasta karusellilt. Toona kandideeris ta konkursil koos xtra Basic duoga, kuhu kuulusid Andrei Zevakin ja Igor Volhonski. Nende lugu „Hold Me Close“ jõudis lõpuks finaali, kuid jäi seal 12. kohale.

Pärast Eesti Laulu tralli on Jürgens kirjutanud muusikat paljudele Eesti artistidele - näiteks on ta üks autor nii Liis Lemsalu loo „Teesklejad“, Jüri Pootsmanni „Vaata mind“ kui ka Maribel Vääna pala „Seitsmendas taevas“ juures. Nüüd on Jürgens aga teinud tõeliselt ägeda hüppe oma karjääris ja andnud välja loo koos maailmakuulsa DJ Don Diabloga.

DJ Don Diablo on muusikamaailmas tegutsenud aastaid ning on vägagi menukas artist. Tema YouTube’i kanalil on ligi Eesti rahvaarv tellijaid - 1,36 miljonit. Kokku on tema arvukad videod kogunud üle 532 miljoni vaatamise ning tema tuntuimate hittide alla kuuluvad lood „Cutting Shapes“, remiks loost „Keeping Your Head Up“ ja „Bad“.

Tema viimasel lool „WTF R U!?“, mis jõudis erinevatele kuulamisplatvormidele kõigest mõned päevad tagasi, teeb teiste seas kaasa ka Jürgens. Ta on üks laulu kaaskirjutajatest koos mitme teise kirjutajaga. Märkimisväärset saavutust kommenteeris Emili ka oma Instagrami kontol, kus jagas väikest katkendit loost. „Suur verstapost täna,“ kirjutas ta sotsiaalmeedias ja tänas kõiki, kellega tal õnnestus loo tarbeks koostööd teha. „Vokaalid ja kaaskirjutamine minu poolt,“ lausus ta veel oma panuse kohta.

Väikese klipi loost avaldas ta ka TikTokis, kui taaspostitas oma kontole Don Diablo video uuest palast. „Kui lased ühe legendaarseima DJ-ga loo välja, aga keegi õieti ei teagi, kes sa oled ja mida sa teed,“ kirjutas ta video juurde ning lisas kommentaariumis, et sellest ei ole midagi hullu. Tema postituse kommentaarium täitus kiirelt kiitvate sõnadega. „Nii äge,“ kommenteeris üks kasutaja. „Ulme,“ leidis teinegi.

Kuula ka Don Diablo uut lugu, kus Jürgens kaasa teeb!