Jennifer Lopez, kes laulab oma uues loos ihast abikaasa Ben Afflecki vastu, jäi värskes muusikavideos fännidele silma üllatavas riietuses, kus tema beež rinnahoidja imiteerib paljaid rindu, luues illusioon, justkui tal ei olekski rinnahoidjat seljas. Efektse rinnahoidja oli Lopez kombineerinud kokku nahkpükstega.

Lauljatari fännid olid Lopezi pilkupüüdvast välimusest lummatud. „Selle video iga kaader tuline ja imeline!“ kommenteeris üks. „Ilus naine, kes ei vanane kunagi,“ lisas teine.

Lopezi värskes loos lööb kaasa ka noor räppar Latto. Käesolev muusikavideo tuli välja esmaspäeval, 29. jaanuaril ning on osa lauljatari üheksandast stuudioalbumist „This Is Me... Now“, mis ilmub veebruari keskel.

Kuumas „Can’t Get Enough“ muusikavideos sai Lopezit näha teisigi seksikaid rõivaid kandmas, kus tema ideaalne figuur paljastus.

Jennifer Lopez ja Ben Affleck abiellusid 2022. aasta suvel. Esmalt hakkas paar suhtlema aga 2000ndate alguses ning aastatel 2002-2004 olid nad suhtes ning plaanisid isegi abielluda. Toona läks paar aga lahku, kuna väidetavalt ei suutnud Affleck taluda suurt avalikku tähelepanu, mis nende romantiline suhe pälvis.