Millisena ja kus näeb Ant ennast viie aasta pärast? Ta usub, et on selleks ajaks käinud juba Eurovisionil ning kindlasti esineb edasi. „Ma ei ole selline artist, kes kaob kaheks aastaks ära, siis tuleb tagasi ja ütleb: „Tsau! Ma olen see sealt superstaarisaatest!““ ütles Ant kindlameelselt. Värskelt teise lapse isaks saanud mees aga isiklikus plaanis hetkel kolmandat järglast tulemas ei näe.

Jaanuari alguses lendas Ant koos abikaasa ja lastega Türki koos lähedastega aega veetma. Pere ootas oma värsket superstaari väga ja Anti sõnul oli vastuvõtt väga tore. „Kõik jooksid meid kohe kallistama. Tähistasime esimese õhtu meie taaskohtumist väikese peoga,“ sõnas ta.

Ant oli viimati Türgis 2022. aasta suvel. Vahepealse ajaga jõudis juhtuda nii mõndagi – Ant võitis „Eesti otsib superstaari“ saate ja ta perre saabus teine laps – staarisaate ajal sündis pisike Adell, kellel täitus 10. jaanuaril kolmas elukuu. Kui varem kohtus Anti pere koos lastega videosilla vahendusel, siis jaanuaris sai pere lõpuks kokku. Anti ema ja teisedki pereliikmed said lõpuks kohtuda pere pesamunaga ja teda oma embuses hoida. „Minu pere nägi Adelli esimest korda näost näkku ja see oli väga emotsionaalne kohtumine. Lisaks igatseti ka suuremat tütart väga. Väga tore oli vaadata, kuidas vanaema, onu, vanatädi ja vanavanaisa kohtuvad Adelli ja Ada Lindaga,“ rääkis Ant.

Jaga
Kommentaarid