Winfrey jagas Instagramis positiivse meeleoluga päikselist videot, kus teda saab rannaliival koos koeraga jooksmas näha. „Tähistan 70ndaid rannajooksuga,“ kirjutas ta pildi alla, lisades, et tervis on kõige parem kingitus üldse. Staar tänas ka kõiki teda õnnitlenud inimesi. Winfrey sai 70 29. jaanuaril.

Eelmisel kuul jagas meediamogul väljaandele People, et tunneb end tugevamana kui kunagi varem, pärast seda, kui on hakanud regulaarselt trenni tegema. Ta tunnistas, et sai hiljuti paremini selgeks, kuidas säilitada tervislikku kehakaalu pikaajaliselt. Winfrey kinnitas ka, et on oma raviskeemi lisanud ka kaalulangetava ravimi.

Winfrey sõnul on kaalunumbri kõikumine olnud tema elu igapäevaosa aastakümneid ning varasemalt arvas ta, et ideaalkaalus püsimine ei tulnud tal välja, kuna puudus piisav tahtejõud. Pärast 2021. aastal läbitud põlveoperatsiooni on Winfrey kaal aga stabiilselt langenud.

„Pärast põlveoperatsiooni hakkasin matkama ja seadsin igal nädalal uusi eesmärke,“ meenutas ta. „Lõpuks suutsin iga päev matkata kolm kuni viis miili ja nädalavahetustel läbisin kümne-miilise marka. Tundsin end tugevamana ning rohkem vormis ja elavamana kui aastaid.“