Kardashianite klanni liige Khloe Kardashian avaldas oma Instagramis ohtralt pilte, kus poseerib lume taustal, karvane müts peas ja kasukas seljas. „See kõik annab edasi maffiabossi naise vibe’i (meeleolu - toim)...Mitte päris maffiabossi naise muidugi!“ kirjutas Gucci pesus poseeriv Khloe piltide juurde.

2022. aasta juulis nägi ilmavalgust Khloe’i ja tema kunagise kallima Tristan Thompsoni poeg Tatum. Kuna Khloe ja Tristani suhe käis pidevalt üle kivide ja kändude, otsustas reality-täht oma pojale alguses teistsuguse perekonnanime anda.

Khloe ja Tristan hakkasid kohtamas käima 2016. aastal ja kaks aastat hiljem sündis nende tütar True Thompson. Nad läksid lahku 2021. aasta suvel, kuid peagi oli paar taas koos. 2022. aasta alguses läksid nad taas lahku, kuna vahepeal tuli välja, et Tristan oli teise naisega lapse saanud. Khloe väitis oma perekonna kuulsas telesaates, et Thompson polnud talle midagi rääkinud sellest, et saab koos teise naisega lapse ega maininud seda ka siis, kui Khloe ja Tristan püüdsid koos teist last saada.

Jaga
Kommentaarid