Tänases „Pealtnägijas“ rääkis näitleja Allan Noormets oma mitmetest rollidest ja ettevõtmistest teatrilavadel. Muu hulgas puudutas ta ka „Õnne 13“ sarja, kus ta on kaasa teinud erinevate teatrirollide kõrvalt juba 29 aastat. Noormetsa intervjueerinud Margit Kilumets küsis saates, kaua ta jaksab veel pika ajalooga kultussarjas mängida.

„Pean kurvastusega ütlema, et see ongi läbi saanud. Sellest sügisest või talvest ma enam ei ole „Õnne 13“,“ vastas Noormets küsimusele. Kas pikalt sarjas kaasa teinud näitleja tüdines oma rollist? „Ei, see ei olnud tüdimus. Ma oleksin edasi teinud,“ sõnas ta.

Sarjast lahkumise põhjustel ei soovinud ta pikalt peatuda ja Noormets vastas lahkumise osas napisõnaliselt. „Härra peaprodutsendiga läksid suusad risti. Ja lahkusime,“ tõdes advokaat Georg Sumbergi kehastanud näitleja.

„Õnne 13“ tootja on BEC ja sarja produtsent on Raivo Suviste. Möödunud pühapäeval 27. jaanuaril jõudis televaatajate ette sarja 901. jagu.

Allan Noormets kehastas „Õnne 13“ sarjas kireva eluga advokaat Georg Sumbergi mitu aastakümmet. Sarjast lahkumisest räägib ta pisut lähemalt ka LP-le antud intervjuus, mida saab lugeda SIIT.