Kolmapäeval potsatas YouTube’i avarustesse Heidi Klumi loo „Sunglasses At Night“, kus endine modell lustib rannas. Video on mustvalge ja Klum kannab seal suurt kohevat kasukat ja bikiinipükse. Video on eriti riskantne, kuna avar kasukas paljastab peaaegu modelli rinnapartii. Taolisi kaadreid on videos mitmeid, kuid Heidi õnneks jääb video sündsuse piiridesse.

Videos on Heidi oma välimuse juurde sobitanud mustad päikeseprillid ning ta tunneb end seal vabalt. Ta lõbutseb rannas ning aeleb veepiiril maas püherdades. Video jooksul jõuab ta kanda ka teist riietuskomplekti, mis koosneb mustast napist ja paljastavast kleidist ning sama tooni pikkadest kinnastest.

Lugu „Sunglasses At Night“ on tempokas ning selle produtseerimisele on kaasa aidanud maailmakuulus DJ Tiësto. Lugu on välja antud Warner Music Groupi Saksamaa filiaali alt. Tegemist pole uue looga - Heidi on teinud oma cover’i Corey Harti 1984. aastal ilmunud samanimelisest loost.

Ka varem on Heidi avaldanud endast paljastavaid kaadreid, kuid on nende puhul piirdunud enda Instagrami kontoga. Detsembri lõpus avaldas ta oma kontol video, mis oli filmitud tema ja abikaasa Tom Kaulitzi St. Bartsi saarel veedetud puhkusest. Tolles videos ei kandnud Heidi rinnahoidjat ja kattis oma rinnapartiid kätega.