Ameerika Ühendriikide ülimalt populaarsest seebikast „Meeleheitel koduperenaised“ tuntuks saanud Teri Hatcher kehastas sarjas Susan Mayerit. Hiljaaegu käis ta külas taskuringhäälingu saates „Getting Grilled with Curtis Stone“ ja rääkis seal oma kogemusest kohtingurakenduses Hinge, kui saatejuht uuris näitlejalt tema armuelu kohta.

„Ma olen kõiki neid rakendusi proovinud. Kõige värskemalt proovisin ma Hinge’i,“ alustas ta oma juttu ja lisas, et kasutab rakendust nii, et ta inimestega päriselus ei kohtu.

„Mõtlesin, et ütlen universumile, et ma olen avatud ja haavatav ning ütlen, et olen saadaval. Arvasin, et selline ongi mu žest Hinge’iga liitumisel. Ja nad viskasid mu välja,“ ütles Hatcher ja täpsustas, et rakenduse moderaatorid olid arvanud, et keegi on tema andmete ja pildiga teinud kohtingurakendusse võltskonto, vahendab People.

„Nad arvasid, et ma teesklen seda, et olen Teri Hatcher. Nad vabandasid, kuid mul viskas see rakendus üle. Seega nüüd ma ei kasuta seda,“ rääkis tuntud näitleja. „Ma olen kindlasti lõpetanud kohtingurakenduste kasutamise. Kui ainus viis, kuidas ma kellegagi kohtun ja tutvun on nii, et ma pean kohale minema, siis olgu nii. Kuid ausalt öeldes olen ma õnnelik. Mul on tõeliselt kiire elu, mul on imelised sõbrad. Mul ei ole vaja meest, mul on kass,“ kommenteeris Teri oma eraelu.

Näitleja Teri Hatcher on varem olnud kaks korda abielus. Ta jõudis 1988. aastal abielluda napilt üheks aastas Marcus Leitholdiga ning 1994. aastal leidis ta armuõnne Jon Tenneyga. Nende tütar Emerson sündis kolm aastat hiljem. 2004. aastal Teri ja Jon lahutasid.