Kolmapäeva õhtuhämaruses tegi seltskonnatäht Brigitte Susanne Hunt oma Instagrami kontol avalikuks, et tema ja mänedžer Hanna Gretha Liiva koostöö on nüüd äkitselt läbi saanud. „Ma ei planeerinud neid asju, see oli mulle eraeluliselt kõige suurem šokk mu elus. Ma tulen sellega toime. Mina ja Hanna ei tööta enam koos,“ avaldas Hunt.

Tüli põhjuseks olid olnud vestlused, mis Hanna oli ühe Brigittega seotud inimesega pidanud. Skandaalitar nimetas toimunut suureks šokiks ning lõikas sidemed Hannaga läbi. Hundi endiseks mänedžeriks jäänud Hanna avas oma poole tausta Malluka blogisse tehtud külalispostituses. Kogu skandaal oli alguse saanud Brigitte väidetava silmarõõmu Karl Kähri pärast, kes oli Hannaga sõbratasandil hästi läbi saanud. Kui Brigitte ja Karl lahku läksid, oli Brigitte oma mänedžeril palunud Karli jälgimise sotsiaalmeedias lõpetada. Hanna oli sellega päri, kuid selgitas enda eravestluses Karlile, miks ta sellise sammuga nõus oli, ja et nende vahel on kõik siiski hästi. Seda vestlust juhtus nägema Brigitte, kes tõmbaski sae käima.

Taas skandaaliga pilti sattunud Hunt pakkus Twitterirahvale palju nalja. Kroonika teeb ülevaate humoorikamatest säutsudest, mis sotsiaalmeedias Brigitte Susanne Hundi ja Hanna Gretha Liiva tüli kohta ringlevad.