48-aastane „Meeleheitel koduperenaiste“ staar Eva Longoria jäi kolmapäeval, 31. jaanuaril Marbellas šopates paparatsode kaamerasilmade ette tagasihoidlikus riietuses - seljas kandis näitleja musti dresse ja jalas valgeid tosse, mis demonstreerisid tema saledat kehaehitust. Fännide ja piltnike tähelepanu tõmbas aga enim Longoria meigivaba nägu, mis näitas tema siledat nahka ja head jumet vanusest hoolimata.

Hispaaniasse kolis Longoria eelmisel aastal, kuhu ta oli juba pikalt sobivat elamispinda otsinud.

Eelmisel aastal rääkis Longoria Hispaania väljaandele Harper’s Bazaar, kuidas ta 12 aastat tagasi lavastama asudes pidi inimestele tõestama, et temast on rohkemat, kui „lihtsalt ilus nägu“.

„Ma tean piisavalt kaameratest, objektiividest ja võtteplaanidest. Tunnen ka võtteplatsil ringi liikumist ja videote monteerimist. Oskan kõiki sellised probleeme lahendada ja olen ka selles hea,“ kinnitas staar. „See oli minu suurim väljakutse. Arvati, et me olen lihtsalt näitleja.“

Longoria on ka varem väljaandele Elle tunnistanud, et üles kasvades ei tundnud ta end ilusana, vaid pigem nagu „inetu pardipoeg“. Samas ei olnud tal probleemi mängida seksikat Gabrielle Solist „Meeleheitel koduperenaistes“.

Vaata rohkem pilte Longoriast siit!