Kolmapäeval pressituuri teinud 61-aastane Moore säras paparatsode ees New Yorgis. Nimelt on näitlejataril käsil uue trendika seriaali „Feud: Capote vs. The Swans“ promomine ning seetõttu on näitlejatar tagasi tähesärasse tõusnud. Samas sarjas teeb kaasa ka kunagi „Ally McBeali“ staar Calista Flockhart, kes juba aastaid pole Hollywoodis tegev, kuid otsustas, et teeb just selles seriaalis kaasa.

Demi Moore nüüd

Sama pressituuri käigus paljastas Moore, et tema eksabikaasal Bruce Willisel, kes võitleb dementsusega, läheb olukorda arvestades hästi. „Ma ütlen sama, mida ma olen öelnud oma lastele, et tähtis on olla praegu selles kohas, kus ta on praegu, ja mitte hoida kinni sellest, mida enam ei ole,“ tõdes Moore rääkides Willisest. Vaatamata sellele, et mehel on uus perekond, on Moore elanud teatud perioodidel Willise majas ja aidanud tema uut abikaasat.

Kolm aastat tagasi lahvatas skandaal, kui Pariisi moenädalal mannekeeni rolli astunud Moore tuli avalikkuse ette totaalselt uue näoga. Hakati spekuleerima, et armastatud filmistaar on kasutanud koroonapandeemiat ära selleks, et käia iluoperatsioonidel. Toona vabandati Moore’i uus välimus välja sellega, et naine on lihtsalt vananenud ning talle tehti jumestus, mis ei sobinud tema näoga. 2021. aasta sügisel selgus aga tõsiasi, et Moore oligi oma nägu püsivalt muutnud.

Demi Moore 2021. aastal