„Ma ei ole väga ammu nii närvis olnud. See oli midagi, mida ma pole kunagi varem kogenud,“ räägib villemdrillem Kroonikale antud videointervjuus.

Kuidas villemdrillem võitu tähistab, vastab ta: „Ütlen ausalt, et olen üsna väsinud kogu päevast. Väga aktiivne ja tihe päev on olnud. Vast kuskil tähistan, aga ei tea, kus. Klubisse ma ei viitsi minna. Mul on veel hääl ära,“ ütleb räppar.

villemdrillem esitleb oma äsjailmunud albumit „väljateenitud“ 2. märtsil Kultuurikatlas. Räppar on varem öelnud, et tema suurim hirm on see, et saal jääb tühjaks. Miks räppar nii arvab? „Ma ei ole varem ise olnud n-ö ainus esineja nii suurel areenil või laval, kuhu mahub väga palju inimesi. See ei ole festival, kus on veel artiste ja nagunii inimesed tulevad,“ seletab räppar, et albumi esitlus Kultuurikatlas on tema jaoks suur väljakutse.

Samuti tänab muusik väga oma peret ja tüdruksõpra ning kutsub kõiki inimesi albumi „Väljateenitud“ esitluskontserdile Kultuurikatlasse.

Raadio 2 jagas aasta lõpus 30. korda aastahiti auhindu. Aastahiti tiitli pälvis villemdrillemi lugu „leekiv armastus“, mis kogus fännidelt kõige rohkem hääli. Samal ajal, kui aastahiti võitja Õhtulehele videointervjuud andis, soovis Estoni Kohver anda villemdrillemile oma teise koha trofee, kuid kogemata lõhkus ära Villemi enda käes oleva auhinna. Kas villemdrillem on nüüd siis saanud uue auhinna? „Ma ei ole seda veel kätte saanud,“ ütleb villemdrillem.

Vaata lähemalt videost!

Jaga
Kommentaarid