Taukari lugu „Silmad pärani kinni“ tiitlit ei saanud. Võitjaks osutus Alika laul „Bridges“. Sel korral tuli Taukaril lahkuda auhinnata, kuid õhtust avaldatud pildi allkirjast võib lugeda, et Karl-Erikul oli oma auhind kaasas. Taukar jagas fotot endast ja elukaaslasest Kerli Kivilaanest ning kirjutas järgmist: „Õnneks oli omal auhind kaasas.“

„Imeliselt öeldud!“ kommenteeris üks. „Ja sellise kuldaväärt auhinna saab korra elus ja on jäädavalt Sinu!“ kirjutas teine.

Karl-Erik Taukar astus üles Eesti Muusikaauhinnad 2015 auhinnatseremoonial 15. jaanuaril Nordea kontserdimajas, kus talle kuulusid aasta meesartisti ja aasta popalbumi auhinnad.

28. jaanuaril Nordea Kontserdimajas toimunud Eesti Muusikaauhinnad 2016 suurgala õhtujuhid olid Karl-Erik Taukar ja Liis Lemsalu. Aasta muusikavideo auhinna võitis Taukari „Segased lood“.

Karl-Erik Taukar bänd esines Eesti Muusikaauhinnad 2017 auhinnagalal 26. jaanuaril Nordea kontserdimajas. Võitjaks tuldi aasta popalbumi ja aasta albumi kategooriates ning Taukar on lisaks aasta meesartist.

Jaga
Kommentaarid