Hiljuti Õhtulehele antud intervjuus räägivad ETVst tuttavad spordiajakirjanikud Tarmo ja Alvar Tiisler sellest, et neid peetakse enamasti isaks ja pojaks, kuid see ei vasta tõele. „Oleme juba harjunud sellise arvamusega elama,“ ütleb Alvar selle kohta, et teda ja Tarmot ühe pere meesteks peetakse.

Hiljaaegu avastasid nad, et on siiski umbkaudu viienda põlve sugulased. „Alvari emapoolne haru ja minu isapoolne Tiislerite haru jooksevad kokku,“ ütleb Tarmo. „Kokku on nad saanud Põlvamaa ja Võrumaa piiril Kanepi vallas,“ sõnab Alvar. Suur osa Alvari ja Tarmo ühiseid esivanemaid on Kanepi surnuaiale maetud.

Tarmo Tiisler alustas ERRis töötamist 1993. aastal raadio sporditoimetuses. Aastast 2011 töötab ta ETVs spordiajakirjanikuna. Tal on ajaloolase haridus ja 2010. aastal sai ta lavakunstikoolist magistrikraadi.

Alvar Tiisler töötab ETVs spordireporterina juba üle kümne aasta. Samuti on ta klassikaline laulja, kes on jõudnud välismaalgi kontserte anda. Alvar on esinenud solistina, ta on bariton.