Mihkel Kärmast õnnitlev klipp „Pealtnägija“ tegijatest jõudis televaatajate ette juba eelmise nädala kolmapäeval saate viimastel minutitel pärast seda, kui Kärmas seal oma lõpusõnad edastas. Lühike video algab kunagise „Pealtnägija“ ajakirjaniku Rasmus Kagge sõnadega, kus ta viitab, et tegelikult ei ole saade veel läbi. „Me otsustasime selle sinu auks ringi teha,“ lausus Kagge veel ja paljastas seejärel teisedki praegused ja kunagised „Pealtnägija“ tegijad.

„Lugupeetud juubilar, Mihkel Kärmas 50! Uskumatu! Aeg lendab,“ sõnas Kärmase kunagine kaassaatejuht Vahur Kersna. Seejärel sai sõna Kristjan Pihl, kes ütles, et kõnekas on ka see, et Kärmas on televisioonis tegutsenud veerand sajandit. Kärmasele sooviti seejärel õnne sünnipäevaks ja käima läks video, kus näidati kaadreid erinevatest aastatest, kus Kärmas „Pealtnägija“ jaoks lugusid teinud on.

Saate Facebooki kontole jõudis armas video eile. „Kolleegid eri aegadest tegid Mihklile sünnipäevaks ühise üllatusvideo, mis jõudis televaatajateni juba läinud kolmapäeval, ja noppisid arhiivist välja vaid pisikese valiku tema enam kui veerandsajandit kestnud telekarjäärist,“ kirjeldati seal klipi sisu ja sooviti Kärmasele õnne. Ligi ööpäevaga kogus video üle tuhande reaktsiooni ja kümneid õnnesoove.