Grete tähistas tähtpäeva kauni kaadriga, mis ta sotsiaalmeediasse postitas. „Parim asi, mis minuga eales juhtunud on,“ kirjutas Grete Instagramis ning avaldas pilti endast ja abikaasa Robertist.

Grete Šadeiko abiellus 2018. aasta märtsis Ameerika jalgpalluri Robert Griffin III-ga ja kannab sestpeale nime Grete Griffin. 2. juulil 2017 sündis nende perre tütar Gloria. Septembris 2019 sündis tütar Gameya ning mullu jaanuaris lisandus nende perre pisitütar Gia. Robertil on eelmisest kooselust veel üks tütar.

Mullu augustikuus kergitas Grete saladusloori enda ja Roberti suhtelt ning avaldab, kuidas on abielus olla sportlasega.

Nende tutvus oli aset leidnud ajal, kui Grete õppis Ameerika Ühendriikides viimast aastat rahvusvahelisi suhteid. „Olin pannud paika plaani kolida tagasi Eestisse. Pooled asjad olidki juba tagasi Eestisse kolitud, kui Robert mulle Instagramis kirjutas. Kuu aega hiljem saime kokku. Nüüd on meil kolm last ja viis aastat abielu,“ ütles endine seitsmevõistleja.

Kuidas erineb kooselu profisportlasega tavaliste paaride elust? Grete hinnangul on kergem olla abielus sportlasega, kui ise oled samuti sportlane. Seda ka siis, kui ise enam sporti ei tee. „Saad aru, milliseid ohverdusi tuleb teha tippu jõudmiseks. Kui sa pead kaks korda päevas tööl käima ega saa õhtul pitsat süüa, hakkaks see tavalisele inimesele mõne aja pärast närvidele käima. Või see, et sind pole piisavalt kodus ja sa ei tee asju, mis tunduvad teistele lõbusad. Aga sportlastel omavahel on lõbus abielus olla, asjad käivad palju kergemalt,“ sõnas Grete. „Tavaline inimene võib-olla tahaks sinuga kogu aeg koos olla, aga sportlane peab kell kuus hommikul üles tõusma, et minna jõusaali, ega saa teistega koos hommikust süüa. Käib hommikul kella kuuest õhtuni välja trennides, massaažides ja teraapiates...“

Kas sellest võib välja lugeda seda, et Grete on palju üksinda lastega kodus? „Ei ole hullu… Muidugi tahaksin, et Robert ka kodus oleks. Õnneks ta pole suuri sündmusi maha maganud. Kõikide laste sünnid ja sünnipäevad on ta kohal olnud. Robert paneb alati pere esikohale. Ta püüab kodus olla nii palju, kui saab, ja on isegi oma töögraafiku selle ümber seadnud,“ lausus ta.

Loe pikemat intervjuud Grete Griffiniga edasi Eesti Ekspressist!

Jaga
Kommentaarid