Esmakordselt tekkisid värskest paarist kuulujutud siis, kui Dove’i märgati 2023. aasta septembris Måneskini kontserdil. Pärast kuudepikkust spekulatsiooni kinnitas paar oma romantilist suhet Clive Davise iga-aastasel Grammy-eelsel galal möödunud laupäeva õhtul, kui nad debüteerisid koos punasel vaibal.

28-aastane Cameron kandis glamuursel peol kaunist põrandani ulatuvat punast kleiti, 25-aastane David aga pidulikke tumedaid viigipükse koos vesti ja valge särgiga.

Hiljem nähti armunud paarikast käest kinni hoidmas staariderohkel Grammyde galal.

Eelmise aasta novembris märgati Dove’i ja Damianot Sydneys Bondi rannal suudlemas, kus nad ka käest kinni hoides jalutasid. Toona ei soovinud aga kumbki staaridest veel suhet kinnitada.

Oma endisest suunamudijast tüdruksõbrast Giorgia Solerist läks Damiano lahku 2023. aasta suvel. Lahkuminekut kinnitas Damiano pärast seda, kui sotsiaalmeedias hakkas ringlema video, kus ta salapärast naist suudles. „Mul on väga kahju, et see video välja tuli. Ma ei tahtnud olukorda nii käsitleda - see oli minu viga,“ kirjutas ta fännide ees vabandades.