Piirkiiruse vähendamine on järkjärguline protsess, millega tehti pealinnas algust juba jaanuaris. Tallinn plaanib 2024. aasta lõpuks langetada kesklinnas sõidukite piirkiiruse 30 km juurde tunnis. Erandiks jäävad vaid magistraaltänavad, kus lubatud sõidukiiruseks jääb 40 km/h.

Eile tegi Koit Toome antud teemal postitusi nii 20 000 jälgijaga Instagrami kontole kui ka oma avalikule Facebooki seinale. „Mis kuradi inimesed seal töötavad? Ma tahaks tõesti teada!“ küsib armastatud laulja oma jälgijatelt.

Ta selgitab, et pereisana on tal auto kasutusel eelkõige järeltulijate sõidutamiseks – vanem laps käib koolis, teist tuleb viia nende külas asuvasse lasteaeda. Rääkimata proovidest ja trennidest, kuhu tuleb lapsi iganädalaselt sõidutada. „Ma tahan näha seda nupumeest, kes ütleb, et mine f**king bussi, tõuksiga või jala...“ teatas Koit oma postituses.

Koit Toome värvikas sõnakasutus ja mõtteavaldus püüdis ka Pakendikeskuse tähelepanu, kes olukorra humoorikaks reklaamiks keeras. „Koit, meil kiirusepiirangut ei ole. Osta nii kiiresti, kui tahad,“ kutsuvad nad oma kliente ostma käru. „Tule oma käruga või rendi meilt,“ kirjutavad nad veel reklaami juurde.

„Meie juures võid teha oma ostud nii kiiresti, kui soovid. Meil on sajaga häid pakkumisi. Soovid osta kolmekümne või neljakümnega? Anna kuuma! Soovid kauba kohe koju vedada ja meie käruga ringi kihutada? Aga palun!“ lisas Pakendikeskus oma Facebooki tehtud postituse juurde.

Sotsiaalmeediasse tehtud postitus on poole ööpäevaga kogunud üle seitsmesaja reaktsiooni ja arvukalt jagamisi. Ka kommentaarides kiidetakse Pakendikeskuse loomingut. „K*rdi hea ikka,“ kiitis üks kommenteerija.