Duo Windows95man (Henri Piispanen ja Teemu Keisteri) võitis Soome eurolaulu eelvooru UMK ülekaalukalt tänu rahvahääletusele. Nende lõpptulemuseks oli 313 punkti, edastades suurfavoriiti ja teisele kohale jäänud Sara Siipolat lausa 40 punktiga.

„Ma lihtsalt arvasin, et Sara Siipola võidab,“ märkis Windows95man väljaandele Iltalehti pärast UMK võitu. „See tuli nagu välk selgest taevast, et Windows95man tõi võidu koju.“

Piispanen tunnistas, et Eurovisionile minek on tema kauaaegne unistus olnud. „Olen alati tundnud end esinejana. Olen laval oma parimas vormis.“

Eurovisionile minnes peab duo aga oma esinejanime ära muutma, sest lauluvõitluse kriteeriumites on kirjas, et kommertsnimedega esineda ei tohi.

„Sellest saab raske töö alguse. Aga tegelaskuju on tugev, nii et vahet ei ole, mis mu särgil kirjas on,“ ütles Winddows95man rinnale patsutades.

Lauluvõistluse võitu lubasid artistid tähistada ühe korraliku saunaga.

UMK võitja selgus rahvahääletuse (75 protsenti) ja rahvusvahelise žüriihinnete (25 protsenti) tulemusel. Nublu ja Mikael Gabriel jäid lauluvõistlusel tublile kolmandale kohale.