„Need neli kontserti Tokyo Dome’il olid imelised,“ nentis Swift Instagramis, kus ta sõust ka vägeva fotoseeria jagas. „Ma igatsesin teid nii väga ja armastasin taas laval olemist ning koos oma kaasesinejate ja bändiga ringi hullamist,“ viitas Swift umbes paarikuusele pausile, mis tal tuuritamisest olnud oli.

Fännid arutlevad endamisi, kas Swift ikka jõuab Tokyost õigeks ajaks tagasi USAsse Las Vegasesse, kus Super Bowl eeloleval ööl toimub.

Suursündmuse alguseni on jäänud veel vaid loetud tunnid ning osad Swifti fännid kogunevad Super Bowli vaatama spetsiaalselt Taylor Swifti teemalisele pidudele.

Turundusspetsialist Matt Voda rääkis ka äsja Delfi Spordile, et Swifti külastused NFL-i mängudele on üleüldiselt tohutu tõuke reitingutele andnud. „Sealjuures märkimisväärne ongi see, et lisandunud on vaatajaid, kes varem alast ei huvitunud. Pikas plaanis on liigal sellest väga palju võita. Kui swiftie’dest saavad tavalised NFL-i fännid, siis on see liigale ja reklaamijatele tohutu võit. NFL palvetab, et see suhe jääks pikemaks ajaks püsima,“ selgitas ta.

Swift ja Kelce tegid enda suhte avalikuks möödunud aasta septembri lõpus, kui Swift ühte Kelce jalgpallimängudest vaatama läks ning fännidele ja paparatsodele silma jäi.

Tänavuse Super Bowli vaheesinejana astub üle Usher.