Eile õhtul Las Vegases toimunud 58. Super Bowlil läksid vastamisi Kansas City Chiefs ja San Francisco 49ers. Pingeline Las Vegases toimunud mäng läks lõpuks lisaajale, kus tasavägises võistluses jäi seisuga 25:22 peale Chiefside võistkond.

Seejärel läks staadionil suureks tähistamiseks, kuid põhiline fookus oli Chiefsi mängijal Travis Kelce’il ja tema superstaarist kallimal Taylor Swiftil. Kuidas nemad võitu tähistavad? Kas Travis teeb Taylorile abieluettepaneku, nagu kihlveokontorid agaralt ennustasid?

Ameerika kuumim staarpaar otsustas Chiefside võitu tähistada kirgliku suudlusega. Vaadates, kui palju välismeedias paari kuuma musi kajastatakse, võiks väga vabalt öelda, et just see oli Super Bowli tähtsaim hetk.

Travis Kelce ja Taylor Swift tähistasid Chiefsi võitu kuuma suudlusega

Kogu mängu oli Taylor jälginud eksklusiivsest sviidist, kus väidetavalt olid nii tema kui ka Travise lähimad pereliikmed ja sõbrad, vahendab Mirror. Mängule saabus ta musta värvi riietuses, millele oli ta lisanud punase Chiefsi embleemiga jaki, mis loetud tundidega netipoodides välja müüdi.

Fännid ootasid Taylorit mängule väga, kuid jõudsid tema saabumise osas mängule eelnevatel nädalatel ka muremõtteid mõlgutada. Kuna Taylor esines 10. veebruari õhtul Tokyos oma turnee raames ja pidi järgmise päeva keskpäevaks olema Las Vegases, siis tundsid nad muret, kas lauljanna ikka jõuab õigeks ajaks kohale. Kuna kahe riigi ajavahe on 17 tundi ja lend Tokyost Las Vegasesse kestab 12 tundi, võid juhtuda, et Taylor jääb mängule napilt hiljaks.

Asi võttis lausa nii suured mõõtmed, et USA-s asuv Jaapani saatkond pidi möödunud nädala reedel välja andma ametliku teate, kus nad selgitasid, et Taylor peaks ilusti kontserdilt mängule jõudma. „Hoolimata 12-tunnisest lennuajast ja 17-tunnisest ajavahest saab saatkond nüüd kinnitada, et kui Taylor lahkub Tokyost pärast oma kontserti, peaks ta Las Vegasesse jõudma parajalt enne Super Bowli algust,“ teatas Jaapani saatkond veebruari alguses.

Sellest, mis 58. Super Bowlil toimus, saab pikemalt lugeda SIIT.