Kim Kardashian ja Odell Beckham Jr on vargsi kohtamas käinud juba ligi viis kuud, kuid pole seni enda suhet avalikkuse ette toonud. Nad eelistavad hoida oma romantikat tagaplaanile ega soovi teiste inimeste arvamusi enda suhte kohta. Paar plaanis oma suhte viia järgmisele tasemele ja nüüd paistab, et nad on sammu selle poole astunud.

Möödunud nädalavahetusel märgati neid koos ühel Super Bowli eelpeol. Pärast eelpeole saabumist märgati Kimi ja Odelli koos saabumas luksuslikku Wynni hotelli. Kim oli omale selga valinud tumedad teksad ja avatud seljaga topi. Pähe sättis ta musta kaabu. Sportlane Odell kandis musta jakki, valget pluusi ja heledaid kihvtide detailidega püksid.

Jaanuari lõpus väisasid nii Kim kui ka Odell sama Grammyde auhinnatseremoonia eelset pidu, kus nad olid välja näinud eriti armunud. Mitmete allikate väitel on Kim oma uude silmarõõmu väga kiindunud ja noor sportlane meeldib talle väga. Siiski pole tõsielustaar oma värsket suhet valmis veel avalikkuse ette tooma. „Kim tahab oma armuelu võimalikult privaatsena praegu hoida,“ tõdes üks asjasse pühendatud allikas ja lisas, et Kim on privaatsuse hoidmise suurema fookuse alla võtnud kui varem.

Enne Odell Beckham Jr-ga suhtesse asumist oli Kim alla aasta koos koomik Pete Davidsoniga. Nad tutvusid 2021. aasta oktoobris Ameerika telesarja „Saturday Night Live“ raames ning peagi tärkasid nende vahel tugevad tunded. Nad käisid koos glamuursetel üritustel ning Pete’i oli korraks näha ka Kardashianite perekonna telesaates. Kuulus paar läks lahku 2022. aasta augustis, kuna neile said saatuslikuks nende erinevad graafikud.

2022. aasta novembris jõustus Kimi lahutus räppar Kanye Westist, kellega ta sai suhte jooksul neli last. Odell läks oma kallimast Lauren Woodist lahku 2023. aasta alguses ja neil on ühine poeg.