Beyonce teatas Super Bowli reklaami ajal, et pärast tema „Renaissance’i“ albumit on tal valmis saanud kaks uut lugu, mis on nüüd rahvale kuulamiseks mitmel platvormil. Reklaami lõpus oli veel üks üllatus, mille lauljanna teatavaks tegi. „Nad on valmis, vabasta uus muusika,“ sõnas ta seal, millega viitas sellele, et tema uus album ilmub 29. märtsil. See kannab nime „Act II“.

Beyonce uus album tuleb kantrihõnguline. Tema tulihingelised fännid olid ennustanud seda juba siis, kui Beyonce Grammyde auhinnagalale kauboimütsiga saabus, vahendab USA Today. Ka tema uued lood „16 Carriages“ ja „Texas Hold ’Em“ on kantrižanrist. Esimene neist on ballaad ja teisel on tempokas rütm. Uuel albumil on seos ka Beyonce päritoluga - lauljatar on sündinud Texase osariigis Houstoni linnas.

Sotsiaalmeedias teatas ta oma uute lugude saabumisest seksikate piltidega. Esimesel fotol poseerib ta kauboikaabu, musta jaki, metalse rinnahoidja ja napilt bikiinipiirkonda varjava südamekujulise pesuga. Teisel pildil on ta kaabu juurde valinud musta pluusi.

Kuula lugu „Texas Hold ’Em“.

Pane kõrv peale ka loole „16 Carriages“.