Paar vandus teineteisele igavest truudust Las Vegases asuvas Terrace Gazebo kabeli välilalal, kus nende abielu ametlikuks tunnistajaks oli kohal ka Usheri ema Jonetta Patton, vahendab ajakiri People.

„Kinnitame, et Usher ja Jennifer Goicoechea astusid enda suhtes järgmise sammu ja abiellusid pühapäeva õhtul Las Vegases ümbritsetud ümbritsetud perekonnast ja sõpradest,“ teatas ajakirjale Usheri esindaja. Ta lisas, et õnnelik paar ootab väga nende ühiste laste kasvatamist ning tänavad kõiki fänne heade soovide eest.

Kabel, kus Usher ja Goicoechea abiellusid.

Pärast suurt mängu nähti Usherit Las Vegases suure kuldsõrmusega. Tema ning tema vastne abikaasa kandsid mõlemat valget, Usheril oli valge kasuka all siiski must smokingülikond.

Usher ja Goicoechea said kokku 2018. aastal ning juba 2020. aastal sündis nende perre tütar Sovereign Bo. Aasta hiljem tervitas paar enda perre juba poeglast Sire Castrellot. Usheril on ka eelmisest abielust eksnaise Tameka Fosteriga kaks poega: Usher V ja Naviyd Ely.

Usher on on oma muusikukarjääri jooksul võitnud viis Grammy auhinda ning aastal 2010 nimetati ta Ameerika muusikaauhindade jagamisel aasta R&B/soul artistiks.

Tänavusel Super Bowlil Las Vegases Allegiant staadionil astus vaheesinejana üles Usher. Etteaste toimus Eesti aja järgi 12. veebruari varahommikul ning Usher tõi üllastusesinejatena lavale Alicia Keysi, Ludacrisi, Lil Joni, artisti H.E.R. ja Jermaine Dupri.