Telekanal CBS ja NFL teatasid USA meediale, et Chiefsi ja 49ersi meeskondade mäng ületas vaatajate arvult mullust Chiefsi ja Eaglesi mängu. Toonane mäng tõusis 115,1 miljoni vaatajaga enimvaadatud NFLi mänguks, vahendab TMZ.

Tänavune mäng ületas selle numbri aga suure varuga. Nimelt vaatas tänavu televisioonist mängu üle 120 miljoni inimese. Koos erinevate platvormidega aga vaatas osa mängust vähemalt uskumatud 200 miljonit silmapaari. Selle tulemusega platseerus nimetatud mäng ajaloo TOP10 telesaadete TOPis 8. kohale.

Pole mingi üllatus, et suur osa reitingute suurenemisest tuli tänu superstaar Taylor Swiftile, kes elas kaasa Kansas Chiefsis mängivale poiss-sõbrale Travis Kelceile.

Samas arvatakse, et päris palju mängis rolli ka spordisõprade seas hinnatud tippsportlaste Patrick Mahomesi, Christian McCaffrey ja teiste osalemine.

Swifti efekt NFL-ile on aga nii märgatav, et isegi NFLi juht Roger Goodell tunnistas seda paar päeva enne mängu. Mehe sõnul on Swift hinnanguliselt toonud Chiefsi meeskonnale ja kogu liigale rohkem kui 330 miljoni dollari eest tasuta reklaami.

Juba nädalaid tundsid popstaar Taylor Swifti fännid muret, kas lauljanna jõuab ikka oma viimasest kontsertpaigast Tokyost õigel ajal Las Vegasesse, et elada seal oma NFL-i sportlasest kallima Travis Kelce’ile Super Bowli finaalis kaasa. Fännide suureks rõõmus jõudis ta mängule, Kelce’i tiim võitis karika ja maailma tuntuim staarpaar tähistas õhtut kuuma suudlusega.

Pühapäeva õhtul Las Vegases toimunud 58. Super Bowlil läksid vastamisi Kansas City Chiefs ja San Francisco 49ers. Pingeline Las Vegases toimunud mäng läks lõpuks lisaajale, kus tasavägises võistluses jäi seisuga 25:22 peale Chiefside võistkond.

Seejärel läks staadionil suureks tähistamiseks, kuid põhiline fookus oli Chiefsi mängijal Travis Kelce’il ja tema superstaarist kallimal Taylor Swiftil. Kuidas nemad võitu tähistavad? Kas Travis teeb Taylorile abieluettepaneku, nagu kihlveokontorid agaralt ennustasid?

Ameerika kuumim staarpaar otsustas Chiefside võitu tähistada kirgliku suudlusega. Vaadates, kui palju välismeedias paari kuuma musi kajastatakse, võiks väga vabalt öelda, et just see oli Super Bowli tähtsaim hetk.