Näitlejatar Dakota Johnson mängib ühte põhitegelast uues Marveli filmis „Madame Web“, mille esilinastus toimus 12. veebruaril New Yorgis. Dakota otsustas filmi esilinastusel fänne ja paparatsot lummata eriti julges kleidis, mis lõi illusiooni, justkui oleks ta enam-vähem paljalt kohale ilmunud. Staari tumedast materjalist võrkkleit paistis tugevalt läbi. Kleidil oli ka väga avar dekoltee ning see sädeles kaunilt, kui staar end liigutas. Siiski näeb pilte lähemalt vaadates, et näitlejatar ei unustanud väljakutsuva kleidi alla nahavärvi pesu lisada. Oma riietust kaunistas ta tagasihoidliku meigi ja lahtiste mustade kingadega.

„Madame Webi“ esilinastus

„Madame Webi“ esilinastus

Värskes filmis „Madame Web“ mängib Dakota ühte peategelast nimega Cassandra Webb. Väljaandele L’Officiel rääkis näitlejatar veidi aega tagasi, et nautis filmivõtteid väga. „Minu jaoks oli huvitav, et minu poolt kehastatud peategelase supervõime on tema mõistus ja et ta on naine. See on midagi, millest mis mind kõnetab ning see on minu jaoks väga võimas ja seksikas. Ma arvan, et naiste mõistus on üleüldiselt uskumatult võimas.“

Filmis teevad kaasa ka sellised staarid nagu Sydney Sweeney, Isabela Merced, Celeste O’Connor, Emma Roberts, Adam Scott ja Tahar Rahim.