Ollie sõnul tal enne Eesti Laulu finaali muresid ei ole. „Loodan ainult, et teeme vaatajatele ühe vägeva show. Tegelikult mööduvad päevad muretsemise asemel stuudios uut muusikat tehes.“

Veel jagas muusik, mida ta kindlasti enne esinemisi ette võtma peab. „Üks espresso ja siis palvetan, et soolestik enda töö kiiresti teeks. Ideaalis pikk vetsukülastus, kus...laulan häält lahti,“ nentis ta.

Ollie Eesti Laulu võistluslugu „My Friend“ räägib tema kadunud sõbrast. Möödunud aasta lõpus rääkis muusik „Hommik Anuga“ saates võideldes pisaratega, et ei soovi oma eurolaulu tagamaadest eriti täpsemalt rääkida. „Ma ütlen ausalt, et ma väga ei tahaks sinna praegu laskuda,“ teatas Ollie toona.

Välba uuris veel Ollie’lt, et kas suure valu pealt laulu kirjutamine toob selle tunde lugu esitades tagasi või on tegemist pigem teraapilise tegevusega. „Ma elasin kõik need tunded selle laulu kirjutamisega välja, et nüüd, kus ma esitan seda, siis ma ei mõtle sellele. Ma keskendun laulmisele, ütleme nii,“ selgitas ta.