Keili Sükijainen

Telenägu Keili Sükijainen avaldab oma Instagrami story’des, kust leiab pealinna parimad vastlakuklid. „Premeerisin end pidupäeva puhul ka! Minu täiesti aus ja täiesti isiklik arvamus on, et @cafelevier mandlikreemiga kukkel on kindlasti linna parim vastlakukkel! Sai oli megapehme ja õhuline, kreemi täpselt parajalt ning vahukoor siidine,“ kirjutab Sükijainen.

Jüri Ratas

Hiljuti Keskerakonnast lahkunud ja Isamaaga liitunud Jüri Ratas soovib kõigile meeleolukat vastlapäeva. „Rõõmsat vastlapäeva ja pikka liugu kõigile! Ja selleks, et saaks suud magusaks, käib tänase päeva juurde alati üks mõnus vahukoorene vastlakukkel…või ka kaks!“ kirjutab Ratas oma postituse juurde.

Keit Pentus-Rosimannus

Euroopa kontrollikoja liige Keit Pentus-Rosimannus märgib, et vastlapäev oli traditsiooniliselt viimane päev enne kevadist seitsmenädalast paastu. „Vaatame veel, kuidas selle paastuga täpselt läheb, aga kukleid läheb täna igal juhul küll. Pikka liugu kõigile!“ sõnab ta.

Stefan Airapetjan

Head vastlapäeva soovib ka muusik Stefan Airapetjan. „Head vastlapaiva.“

Marina Kaljurand

Europarlamendi liige Marina Kaljurand soovib kõigile magusat vastlapäeva.

Mari Ojasaar-Parve

Kunstnik ning lasteraamatute autor Mari Ojasaar-Parve kirjutab, et vastlapäeval sai ta koos lastega vanu kombeid õppida.

Jaga
Kommentaarid