Kunagine „Transformerite“ täht väisas ühe USA suurima spordisündmuse järelpidu koos oma räpparist kihlatu Machine Gun Kellyga ning jäi fotole koos Taylor Swifti ja tema peigmehe Travis Kelcega. Viimane võitis pühapäeva õhtul kolmandat korda Super Bowli ehk tähistamiseks oli põhjust küllaga. Kõnealune foto antud nelikust on hakanud sotsiaalmeedias kulutulena levima aga seetõttu, et paljud inimesed ei tunne 37-aastast Foxi enam ära.

Seksisümbolina kuulsaks saanud näitlejatar on viimaste aastatega läbinud suure muutuse ning tema kunagisest välimusest pole enam suurt midagi alles. On spekuleeritud, et Fox on lasknud opereerida nii oma nina kui ka käinud näo ringilõikusel. Samuti on tema huuled muutunud tunduvalt suuremaks ja kolme lapse ema näos pole ühtegi kortsukest. Muutumismängule aitab kaasa ka fakt, et Foxi juuksed on viimasel ajal olnud erkroosat värvi.

X-is (endine Twitter – toim) on Foxi välimuse kohta levimas erinevad meemid ja naljad ning leidub ka neid kasutajaid, kes ei suuda uskuda, et antud fotol olev naine on Megan Fox. „Natuke veel täitesüste huultesse ja ta tõuseb õhku,“ seisab ühes populaarses säutsus.