„Suri Genialistide klubi haldusjuht Allan Aint, kellele oli antud elada vaid paar kuud üle 54 aasta,“ kirjutas Tartu Postimees.

Möödunud aasta lõpus otsustasid Genialistide liikmed pärast pikka pausi taas uut muusikat avaldada - nende värske lugu kannab pealkirja „Uus naine“. Lugu salvestati aga juba mitmeid aastaid tagasi.

Genialistid tegutsesid aktiivselt aastatel 1995–2006 ning aastal 2007 võtsid nad teadmata ajaks pausi. „Otsustasime pärast pikka puhkust lõplikult Genialistidega lõpetada, aga teeme seda korralikult, lõpetame kõik pooleli jäänud asjad,“ rääkis ansambli liige Ivar Põllu detsembris. „Kõige viimaseks jääv kontsert toimub 5. juulil Tartu lauluväljakul, kus esitame nii vanemat kui ka riiulisse pandud materjali nagu „Uus naine“,“ viitas ta eelolevale kontserdile.

Genialistide tuntumad laulud on „Leekiv armastus“, „Helena Wanje“, „Anna mulle end“, „Täna ma ei skoori“, „Maapealne paradiis on rock’n’roll“, „Joomalaul“ jt. Ansambel on teinud muusika filmile „Vanad ja kobedad saavad jalad alla“ ning osalenud omaloodud muusikalis „Hea Lugu“ (Endla, 2001).

Ansamblisse kuuluvad Ivar Põllu, Karl Laanekask, Felix Kütt ja Raido Kurri.

Jaga
Kommentaarid