Ameerika jalgpallur Travis Kelce

„Mu süda on murtud täna aset leidnud tragöödia tõttu,“ kirjutas Kelce mõni tund pärast tulistamist platvormil X. „Olen oma südames kõigiga, kes tulid meiega koos tähistama ning olid sellest mõjutatud. KC (Kansas City - toim), te olete mulle üliolulised.“

Ameerika jalgpallur Patrick Mahomes

„Palvetan Kansase linna eest,“ jagas Mahomes, kes on ka hea sõber tiimikaaslase Travis Kelce’iga, enda mõtteid aset leidnud tragöödia osas.

USA president Joe Biden

„Jill (Jill Biden - toim.) ja mina palvetame täna hukkunute ja vigastatute eest ning et meie riik leiaks lahenduse lõpetamaks mõttetu vägivallaepideemia, mis meid katki rebib,“ nentis Biden oma ametliku avalduse kirjelduses Instagramis. Tema sõnul on tegemist šokeeriva sündmusega ning ta kinnitas, et riigis tuleks läbi viia muudatusi, mis vähendaksid tulevikus sarnaseid tulistamisjuhtumeid.

USA asepredsident Kamala Harris

„Täna pidi olema Kansases rõõmus päev, mida tähistada. Selle asemel on käes järjekordne päev, mil Ameerika on kogenud mõttetut relvavägivalda. See ei pea nii olema,“ teatas asepresident.

Endine USA profijalgpallur Robert Griffin

Robert Griffini sõnul ei ole massitulistamised poliitiline küsimus. “Massitulistamiste tagajärjel hukkuvad mehed, naised ja lapsed ei ole poliitiline küsimus. Lihtsalt mõtetest ja palvetest ei piisa. Ameerika on SUUREPÄRANE RIIK. Jätke poliitika kõrvale, tehke KOOSTÖÖD ja võtke vastu seadusi, mis tagavad, et meid ei teataks enam kui massitulistamiste riiki.“

Endine Eesti seitsmevõistleja Grete Griffin

Robert Griffini eestlannast abikaasa ja endine seitsmevõistleja Grete Griffin jagas samuti oma kallima öeldut Instagramis. Robert nentis jagatud säutsus, et Ameerikas ei ole enam võimalik põhimõtteliselt kusagil turvaliselt käia.

„Lapsed ei saa minna kooli, usklikud ei saa minna kirikusse, perekonnad ei saa minna toidupoodi ja nüüd ei saa minna fännid Super Bowli paraadile ilma hirmuta, et nad võivad sattuda massitulistamise ohvriks. Mida me üldse teeme?“.

Grete Griffini story