Fotol, mida koomik reede hommikul jagas, on tema silm korralikult turses ja sinine.

„Eile käisin sõpradega kossu mängimas ja täna saan sinise silmaga lavale minna...Vähemalt ei kinnista idabloki kohta stereotüüpe!“ kirjutas Sander pilkavalt pildi alla, andes mõista, et kaklemas ta siiski käinud ei ole - sinikas tekkis korvpalli mängimisest. „Külaliigade mehed teavad juba aastaid, et nendega vehkides saab puuduvat mänguoskust kompenseerida,“ lisas ta.

Praegu viibib koomik Austraalias Perthis, kus ta muu hulgas ka sealsetele eestlastele esineb.

Menukas kodumaine koomik Sander Õigus jagas möödunud aasta sügisel „Hommik Anuga“ saates, et ta kavatseb välismaa lavalauad vallutada. „Ma arvan, et ma olen see aasta rohkem Eestist väljas esinenud kui Eestis,“ nentis ta oktoobris. „See on meil nii-öelda kodubaas, aga eesmärk on ikkagi ju maailma kõige parem olla. Miks muidu teha? Siin läheb väga ruttu väga igavaks.“ Sügisel toimus Sandril Eesti-sisene soolotuur „Vertikaalne lõpmatus“, mis oli juba tema kaheksas tuur.

2021. aastal tõdes aga Õigus Kroonikale, et mõned inimesed peavad teda sõgedaks. „Minuga on tahetud ka kaklema tulla. Üritan mingi piirini rääkida päris teemadest ja mõnele see nii hästi ei istu,“ lausus ta toona.