Kelce ja Swift sattusid suure tähelepanu alla pühapäevasel Super Bowli finaalmängul. Juba nädalaid varem tundsid popstaar Taylor Swifti fännid muret, kas lauljanna jõuab ikka oma viimasest kontsertpaigast Tokyost õigel ajal Las Vegasesse, et elada seal oma NFL-i sportlasest kallima Travis Kelce’ile Super Bowli finaalis kaasa. Fännide suureks rõõmus jõudis ta mängule ja Kelce’i tiim võitis karika.

Seejärel läks staadionil suureks tähistamiseks, kuid põhiline fookus oli Chiefsi mängijal Travis Kelce’il ja tema superstaarist kallimal Taylor Swiftil - Ameerika kuumim staarpaar otsustas Chiefside võitu tähistada kirgliku suudlusega.

Paistab, et NFL-i sportlased, kes Super Bowlil on edukad olnud, meeldivad ka teistele lauljannadele. Värsked sahinad selle osas puudutavad Shakirat, kelle uueks kallimaks on kolmekordne NFL-i legend Julian Edelman ja kuulduste kohaselt on nemad järgmine suur staarpaar. Edelmani ja Shakirat märgati eriti lähedaselt koos lauljanna 47. sünnipäeva peol, kust hakkasid levima esimesed kõlakad, et nende vahel on midagi enamat kui lihtsalt sõprus. Edelman on varem mänginud New England Patriotsi ridades, kuid lõpetas oma profikarjääri 2021. aasta aprillis, vahendab Mirror.

Shakira oli koos Hispaania vutitähe Gerard Piquega, kellega neil on kaks poega. Pärast lahkuminekut on teda paari pandud nii näitleja Tom Cruise’i kui ka vormelilegend Lewis Hamiltoniga. Ka Edelman on oma elu jooksul paar olnud kuulsate naistega. Näiteks on tema eks Victoria’s Secreti modell Adriana Lima ja tal on tütar Rootsi modelliga Ella Rose’iga.