Jaanuarikuus õrritas räppar Clicherik TikTokis oma fänne potentsiaalse uue singliga, postidades sellest klipi ning arutledes, kas nad peaksid koos Chilliniga antud loo avaldama.

Videole ja peagi avaldatud loole järgnes tõeline arvamuste laviin, milles leidus ka palju kriitikat. Eriti jäi fännidele kõrvu fraas: „mingi tšikk tahab sülge muga vahetada / mul pole aega praegu, sorry, mul on kakahäda“. Kuulajad leidsid, et tegu on labaste sõnadega ning sellele järgnesid mitmed fännivideod, kes võrdlesid kakahädast rääkivat räpilugu Smilersi kunagise hittlooga „Ainult unustamiseks“, tuues välja, et vanasti tehti palju paremate sõnadega laule.

Kolm päeva tagasi otsustas Clicherik ka ise visata nalja enda loo üle ja tegi sarnase video, mille pealkirjaks kirjutas: „Vanasti tehti sellist muusikat... nüüd lauldakse kakahädast“.

„Reaalselt kurb mida eesti muusikaga tehakse,“ arvas üks fännidest video all. Teine mõtiskles, et mida ta oma lastele peaks tulevikus ütlema, kui nad küsivad, millist muusika tema ajal tehti.

Ka platvormile X (endisesse Twitterisse) postitati mitmeid säutse loo kohta.

Kas tänapäeva muusika on tõesti alla käinud? Võrdle ise!