See pole saladus, et Marin armastab efektitseda. Soome endine peaminister poseeris meelalt fotograafidele ja paistis nende tähelepanust mõnu tundvat.

„Imeline Soome muusika pidu koos suurepäraste artistide ja muusikategijatega,“ kirjutas Sanna Marin Instagramis, lisades juurde Soome muusikaauhindadel tehtud klõpsud.

Enne kui Windows95man üllatuslikult möödunud nädalal Soome tänavuseks eurolauluks valiti, jagas Sanna Marin sotsiaalmeedias, kelle võitu oleks tema hoopis soovinud näha.

„Meie hääled lähevad Makkonenile,“ avaldas Marin, milline artist talle lauluvõistlusel enim meeldis. Sanna poseeris pildil koos Carita von Rutenhjelmiga, kelle eriala on ürituste korraldamine. Tundub, et nende muusikamaitse ühtis.

Makkonen ehk Sini-Maria Makkonen esines UMK-l artistinimega Sini Sabotage. Tema soomekeelne lugu kandis pealkirja „Kuori mua“.

Samuti jagas Sanna endast kaunist fotot, märkides ära, et vaatab võistlust Nokia Arenal kohapeal. Üritusel kandis Sanna läikivat valget särki ja punast huulepulka.

Sini Sabotage jäi lauluvõistlusel aga viimasele ehk seitsmendale kohale, kogudes nii žüriilt kui ka rahvalt kokku vaid 65 punkti.