Victor Crone paljastas Eesti Laulu otse-eetris, et talle on sündimas poeg. Pärast seda suundus õhtujuht Tõnis Niinemets Danieli abikaasa juurde, et uurida, kas nende perre sünnib poeg või tütar. „Tuleb ikka kolmas tüdruk,“ avaldas õnnelik Eleri. Tondiraba jäähallist kostus korralik aplaus.

Daniel Levi Viinalassi ja abikaasa Eleri Viinalassi peres kasvavad juba kaks tütart: 5-aastane Elviine ja 3-aastane Ella. Nüüd on nende perre sündimas veel üks laps.

„Suvest alates laulame unelaulu juba kolmele pisikesele,“ kirjutas Daniel möödunud nädalal armsa perepildi juurde, mis ta Instagrami postitas. Rõõmsa sõnumi edastas Daniel ka inglise keeles. Postituse juurde lisas ta ka pildi, kus koos Eleriga hellitavalt poseerib.

Daniel Levi tutvus oma abikaasa Eleriga aastal 1996, kui jõudis oma perega Eestisse ja läks siin Eesti kooli. Daniel ja Eleri sattusid õppima samasse klassi. Paar abiellus 2011. aastal ja 2018. aasta aprillis sündis tütar Elviine. Paari teine tütar sündis 2020. aastal ja sai nimeks Ella.

Detsembrikuu Anne & Stiili intervjuus rääkis paar oma perest lähemalt. Päevasel ajal tegeleb lastega Eleri – ta ärkab koos tütardega ja viib nad lasteaeda. Viimased kuud enne aasta lõppu olid Danielile töökad – ta andis välja oma albumi ja suundus siis tuurile. Seejärel selgus, et ta on pääsenud looga „Over the Moon“ tänavusele Eesti Laulu konkursile.

Jaga
Kommentaarid