Esmaspäeva hommikul jagas pruutpaar kauneid mustvalgeid kaadreid oma pulmast. Fotodelt oli näha, kuidas pruut lühikeses valges kleidis ja pikas looris koos mustas ülikonnas peigmehega altari ees seisavad ning kuidas nad hiljem pulmapeol pidutsevad. Samuti jagasid Maria ja Hendrik kaadrit suudlusest pulmaautos ning viimasel rajumal peopildil on Maria Hendriku kukil. „Elama peab,“ kirjutas ta tolle pildi juurde ja lisas juurde valge südame. Instagramis on Maria juba uue perekonnanime kasutusele võtnud ja figureerib seal Maria Terrase nimega.

Postitus kogus loetud minutitega mitmeid meeldimisi. Samuti sooviti pildiseeria all pruutpaarile palju õnne ja armastust.

Hendrik ja Maria pandi möödunud laupäeval paari Tallinnas Rootsi-Mihkli kirikus pärastlõunal. Juba enne pruutpaari saabumist oli kiriku ümbruses tunda ootusärevust. Noored armunud saabusid sündmuskohta roosa Teslaga, millega ka pärast lahkuti. Lisaks Maria ja Hendriku perekonnale tulid laulatust oma silmaga kaema poliitik Irja Lutsar ja mitmed Eesti 200 noortekogu liikmed.

Hendrik ja Maria kohtusid aasta tagasi veebruaris tänu erakonnale Eesti 200, kuhu mõlemad kuuluvad. Kokku kolis paar umbes pool aastat hiljem ja asus koos elama Hendriku korterisse.

Hiljuti pani Hendrik enda Kalamajas asuva loft-stiilis korteri. Hendriku kahetoaline korter asub Kalamajas Jahu tänaval ja selle eest küsitakse kinnisvaraportaalis kv.ee 215 000 eurot.

Sügisel võttis paar endale ka armsa kutsika Willu, ta on Cavapoo tõugu, mis on segu Cavalier King Charlesi spanjelist ja puudlist.

Jaga
Kommentaarid