Mart on tänulik oma sõpradele ja ennekõike perele, kelle toel on ta rahulikult läbi rõõmude ja raskuste kulgeda saanud. „Perel on erakordselt suur roll minu taastumisel haigusest, mis mu peaaegu teise ilma viis. Ainult tänu neile saan praegu olla nii kõbus ja rahulolev,“ lausub ta.

Mart lisas, et ta poleks saanud ka varasemas elus kõiki ameteid pidada, kui poleks olnud pere ja eelkõige abikaasa toetust. Elu õnnelikumatele hetkedele tagasi vaadates seab Mart esikohale just naisevõtu ja teisena nimetab laste sündi.

Mart Laari tabas insult 2012. aastal talvel. „Ma pole kunagi haige olnud ning alles nüüd mõistsin, et inimese elu sõltub ka teistest. Mu eluvaade on nüüd alandlikum. Palju alandlikum. Kui saan kellelegi nõuga abiks olla, on ka hästi. Kõrged ametikohad pole nii olulised,“ rääkis Laar sama aasta sügisel Delfile.

„Õnneks olin sõprade ja naise juures insuldi saamise hetkel, arstid said hakata minuga kiirelt askeldama. Muidu oleks võinud asi veel tunduvalt hullemaks minna, sest kiirus on selles asjas oluline,“ meenutas ta toona.