Gisele ja tema värske väljavalitu Joaquim Valente on käinud kohtamas alates juunist. „Nad võtavad asja aeglaselt, omas tempos. Alguses sidus neid tugev sõprus,“ nentis allikas. „Gisele on väga privaatne oma eraelu suhtes ja ta tahtis hoida suhet saladuses, kuniks nad teineteist paremini tundma õpivad.“

Ka teine Gisele’i tundev allikas kinnitas, et supermodelli ja Joaquimi suhe sai alguse platoonilisest sõprusest. Gisele on Joaquimi tõepoolest juba aastaid tundnud, kuna mees on tema jiu-jitsu instruktor. Aastal 2022. jagas supermodell sotsiaalmeedias esimest videot, kuidas ta koos Joaquimiga jiu-jitsut harrastas, kirjutades selle juurde, et tegemist on „vinge õpetajaga“.

„Nad on sarnase taustaga. Nad mõlemad lahkusid Brasiiliast väga noorelt. Nad mõlemad on loonud endale USA-s hämmastava elu. Mõlemad armastavad Miamit, kuid naudivad ka reisimist. Mõlemad naudivad tervislikku eluviisi. Gisele on õnnelik ja naudib elu väga. Joaquim sobib talle suurepäraselt,“ vahendab People allika sõnu.

Esimest korda nähti Giselet ja Joaquimi avalikult trenniväliselt aega veetmas vahetult pärast modelli lahutuse jõustumist 2022. aasta novembris. Gisele oli varem abielus endise NFLi staari Tom Bradyga, kellega tal on ka kaks last: poeg Benjamin Rein (14) ja tütar Vivian Lake (11).