Rootsi tulevase kuningapaari kava on USAs olnud tihe. Näiteks on nad jõudnud poseerida Golden Gate’i silla taustal ning külastatud on ka sealset Skandinaavia kooli ja mereimetajate keskust. Teisipäeval külastasid kroonprintsess ja prints Rootsi konsulaati San Franciscos, kus leidis aset pidulik vastuvõtt, millega tähistati paari visiiti.

Antud peoks oli Victoria otsinud kapist välja piduliku maani kleidi, mille ta oli juba 2022. aastal soetanud. Kroonprintsessi lemmikbrändi By Malina õhtukleit Anya on valmistatud viskoosist ning selle saavad huvilised veel praegugi soetada 397,95 € eest. Kuna antud kleit on vaid ühe varrukaga, siis paljastas antud riietus Victoria ülimalt lihaselise käe. Tundub, et kroonprintsess ei jäta jõusaalis ühtegi õla- ja biitsepsipäeva vahele.

Paar oli vastuvõtul silmnähtavalt heas tujus ja tundus, nagu Victoria ja Daniel nautisid nende auks korraldatud pidu täiel rinnal. USA on neid vastu võtnud küll vihmaste ilmadega, kuid sellest hoolimata on rootslased võtnud oma visiidist maksimumi.

Kroonprintsess Victoria vastuvõtul USAs.
Kroonprintsess Victoria vastuvõtul USAs.