Põhjus on lihtne - Malia teeb esimesi samme oma filmikarjääris ning soovib olla tuntud oma loomingu, mitte vanemate tõttu. 25-aastane filmitegija väisas jaanuaris oma linateosega „The Heart“ juba Sundance’i filmifestivali ning tema karjäär on aina rohkem tuure üles võtmas.

Väljaande Hello! andmetel soovib endise presidendipaari tütar vabaneda nepobeebi staatusest. Antud tiitlit antakse nendele kuulsate vanemate võsukestele, kes proovivad mõnes silmapaistvas eluvaldkonnas läbi lüüa. See ei tähenda tingimata, et nepobeebi proovib oma vanemate edu enda karjääri kasvatamisel ära kasutada, kuid see pigem vihjab sellele, et terve elu avalikkuse ees olnud võsukestel on niikuinii lihtsam läbi lüüa.

Nüüd ongi Obamade tütar otsustanud, et ta ei taha kasutada vanemate poolt antud perekonnanime. Nüüd on ta erialaselt tuntud kui Malia Ann ehk ta võttis kasutusele oma keskmise nime. Sellega on ta üles astunud ka Sundance’i festivali jaoks tehtud tutvustavas videos, kus räägitakse filmitegijatest lähemalt.

Malia karjäär on saanud tõelise hoo sisse, sest kõnealuse filmi kõrval on ta olnud ka praktikandiks Harvey Weinsteini produktsioonifirmas ning löönud kaasa hittseriaali „Girls“ tegemises.