Delfi TV otseülekanne presidendi vastuvõtult algas laupäeval kell 18.50, kui nii otsestuudiost kui ka Estonia kontserdimajast vahendavad sündmusi meeleolukate kommentaaride, intervjuude ja reportaažidega Greete Lehepuu Eesti Ekspressist, Risto Veskioja Kroonikast ning Delfi TV ajakirjanikud Aleksander Algo ja Brent Pere. Otseülekandesse jõuavad kõik presidendi vastuvõtu külalised kätlemistseremoonialt, aga ka intervjuud, vaatajamängud ning otselülitused eestlasteni nii kodu- kui ka välismaal.

Lisaks vahendas Delfi alates varahommikusest lipuheiskamisest Toompeal ja kaitsejõudude paraadist Vabaduse väljakul kuni õhtuse presidendi vastuvõtuni pidupäevamelu ja uudiseid, vahendades operatiivseid sündmusi nii otseblogis, põhjalike pildigaleriide kui ka videoreportaažide vahendusel.

Delfi ja Eesti Päevalehe arvamustoimetajad pakuvad kiireid reaktsioone president Alar Karise aastapäevakõnele, Eesti Päevalehe kultuuritoimetajad vahendavad reaktsioone sünnipäevapeo kontsertetendusele, Kroonika toob lugejateni kogu põneva peomelu ning Anne & Stiili eksperdid kajastavad tähelepanuväärseid moetrende ja -detaile, mis asjatundjate pilkudele silma jäävad.

Kätlemistseremoonia galerii:

Fotoseina galerii:

Galerii saabujatest: