DJ Avicii, kodanikunimega Tim Bergling, taganes aktiivsest muusikaelust 26-aastasena, loobudes oma karjääri tipus olles uskumatult suurejoonelistest lepingutest. Tolleks ajaks oli ta viis aastat mööda maailma tuuritanud, kuid ta maadles mitmete tervisehädadega, mille alkoholi kuritarvitamine ja uimastite tarbimine endaga kaasa olid toonud.

Paar aastat enne oma surma tegi ta koostööd Ameerika kantribändi The Zac Brown Bandiga. Kuigi nende lugu „Beautiful Drug“ ilmus juba kaheksa aasta eest, siis nüüd on bänd otsustanud välja anda selle loo remiksi, mis pärineb Avicii sulest. Bändi laulja Zac Browni sõnul tehti see 2015. aastal ja on sellest ajast peidus olnud, vahendab Expressen.

„Enne Avicii surma töötasime temaga koos laulu „Broken Arrows“ raames. Vastutasuks lubas ta ühe mu loo remiksida. Avicii versioon loost „Beautiful Drug“ on meie jaoks väga eriline,“ kirjeldas Zac sotsiaalmeediasse tehtud postituses. Tegemist on ühe viimastest hinnatud DJ loodud remiksidest, mis ta enne surma jõudis luua.

Bändi Instagrami konto postituse alla tehtud kommentaarides on suured Avicii fännid uuest loost vaimustunud. „Olen Timi fänn olnud aastaid ja üle tüki aja on tema loomingust midagi välja antud. Olen nii elevil selle üle,“ kirjutas üks fänn. „See on imeline, kuidas Avicii pärand elab jätkuvalt edasi! Alati meie südames,“ sõnas teine fänn.

DJ Avicii lahkus meie seast 2018. aastal Omaanis, kus ta oli oma sõpradega puhkamas. Muusik tegi enesetapu Omaani pealinnas Masqaţis asuvas rikaste elamurajoonis villas Muscat Hills Resort. Avicii oli kannatanud mitmete alkoholist põhjustatud terviseprobleemide käes – ta pöördus alkoholi poole, kuna ei suutnud ekstreemse töötempo ja ületöötamisega hakkama saada.

Jaga
Kommentaarid