Windows95man ja Piispanen sõnasid Ylele antud usutluses, et nad on Uuden Musiikin Kilpalu (UMK) võitmisest endiselt segaduses. Ei osanud ju keegi ette näha, et just see duo võistluse kinni panevad - seda ei ennustanud ei kihlveokontorid ning pärast žüriihäälte edastamist oli „trussikumeheks“ tituleeritud artist alles viimasel positsioonil.

Seda ootamatumad olid ka kõik probleemid, mis nende triumfiga kaasnesid. Kuigi nende arvates oleks Iisraeli Eurovisioonist kõrvale jätmine Euroopa Ringhäälingute Liitu ehk EBU poolt ainuõige lahendus, siis algselt ei teadnud nad, kuidas selles olukorras käituda.

„Esimesed kolm päeva pärast UMK võitu olid üsna karmid, sest saime päris halva sisuga sõnumeid ja selliseid asju. Siis arutasime ja otsustasime, et parem on minna (Eurovisionile - toim.) kui mitte minna,“ teatas Windows95man resoluutselt.

Mehed on otsustanud, et proovivad Iisraeli osalemist mõjutada muudel viisidel. #Nüüd tahame keskenduda saatele ja sellele, mida me kõige paremini oskame. Meil oli Norrat Eurovisionil esindava artistiga Skype’i kõne. Oleme temaga arutanud, kas meie, artistid, suudaksime üheskoos suunata EBU tegema õigeid otsuseid ja saaksime Iisraeli konkursilt ära,“ selgitas Windows95man.