Väidetavalt hakkasid supermodelli ja korvpallurid suhted soojenema pärast seda, kui Kendall detsembri keskel oma räpparist kallimast Bad Bunnyst lahku läks. Väidetavalt plaanib paar asju aeglaselt võtta ning nad ei ole veel eksklusiivne paar. Samuti ei taha nad midagi kiirustada oma suhte asjus hetkel, vahendab Daily Mail.

Eelmise nädala neljapäeval märgati Kendallit Texase osariigi Dallases, kui linnas toimus korvpallimäng tiimide Mavericksi ja Phoenix Sunsi tiimide vahel. Samuti märgati Kendallit ja Devinit koos 11. veebruaril Las Vegases toimunud Super Bowli finaalmängul.

Modell ja korvpallur olid varem paar, kuid nad läksid lahku 2022. aasta oktoobris. Tollal sai neile saatuslikuks mõlema tihe ajagraafik - paar ei leidnud enam teineteise jaoks aega. „Nad saavad omavahel hästi läbi, nad pole tüliga lahku läinud,“ kommenteeris allikas toona seda, kuidas modell ja korvpallur pärast lahkuminekut läbi saavad.

Kendall ja Devini suhe sai alguse millalgi 2020. aasta suvel, kuid siis polnud neil midagi tõsist. Mitu kuud hiljem poseerisid nad armsalt koos piltidel, kui Jenner novembri alguses oma sünnipäeva tähistas. Paar pole oma suhtest avalikult rääkinud ning hoidnud seda privaatsena. Enne poolteist aasta tagasi toimunud lahkuminekut jõudis paar koos olla ligi kaks aastat.